Derfor er du så vigtig for os

Hvis du nogensinde bliver i tvivl, om hvorfor du gør en forskel som medlem af Kræftens Bekæmpelse, er svaret enkelt: Vi vil ganske enkelt ikke kunne nå målet om at gøre kræft til en sygdom, vi kan leve med, uden din støtte.   

Det unikke ved Kræftens Bekæmpelse er, at vi er en medlemsdrevet forening. Det betyder, at vores indsats tager afsæt i et fælles mål om at bekæmpe kræft. Det er ambitiøst – men det er et oprigtigt ønske, og år efter år kommer vi tættere på. 

Jo flere vi er, jo stærkere står vi

Vi modtager kun 4 % af vores penge fra det offentlige. Derfor er vores medlemmers løbende bidrag helt uvurderlige.

Du er med andre ord med til at støtte op om vores forskeres vigtige arbejde. For god forskning tager tid, og der er ikke råd til fejltagelser og forhastede slutninger, der kan ramme patienterne.

Samtidig giver du Kræftens Bekæmpelse en vigtig politisk stemme – jo flere vi er, jo mere gennemslagskraft har vi i Folketinget og i sundhedsvæsenet.

Du gør en forskel nu og på langt sigt

Vi oplever hele tiden store fremskridt, der ikke ville have været mulige uden vores medlemmers støtte. Vi udvikler nye metoder og behandlingsformer, der gør behandlinger mere skånsomme og sikrer, at flere overlever kræft. De penge, vi indsamlede for 5, 10 og 15 år siden, giver nu resultater, der redder liv.

I år er der f.eks. også afsat 2,2 mia. kr. til en ny ambitiøs kræftplan. Et resultat, vi har opnået, fordi der er mange som dig, der støtter kræftsagen.

Som medlem gør du en forskel på den lange bane – og vores fælles støtte er nøglen til at nå målet.